Wiladecans

L'Alcalde
Parlem de Viladecans?

Llegenda

P. Pregunta d'un/a
wiladecanenc/a

R.A. Resposta de l'Alcade


XATEJA AMB L'ALCALDE CARLES RUIZ

Xat del mes de juny


Preguntes realitzades per altres wiladecanencs/ques

 • P.

  Aquest estiu es farà una nova edició de 'Cinema a la fresca'? L'any passat al parc de la Marina, no em va agradar gens, el so era molt dolent. Farien falta més altaveus per un lloc tan gran com és el parc de la Marina. Espero que això es solucioni. De la festa major encara no es sap res? Moltes Gràcies.

  - Jordi Camacho
  R.A.Hola Jordi, em sorprèn que em diguis això del Parc de la Marina perquè moltes persones m’han expressat que estaven molt contentes amb aquest espai. Si el problema és el so, ho traslladaré als serveis municipals que ho organitzen per tal de garantir una bona qualitat per a tothom. Pel que fa a la Festa Major, la previsió és que es desenvolupi als mateixos espais que l’any passat. En aquests moments jo no tinc present quina serà la programació que hem tancat de les actuacions. Ho pregunto i t’ho faig arribar. Gràcies
 • P.

  Hola! Bona tarda! La meva queixa és que, ja que cobrareu un euro als residents de Viladecans, que ho veig bé perquè ahir vaig estar i estava rebentada, és que arregleu la carretera de sorra que hi ha i asfaltar-la, ja que és una porqueria això que hi ha, i és vergonyós que un poble com Viladecans tingui aquests aparcaments. Crec que el territori és de AENA però almenys es podria arribar a un pacte per millorar l'asfalt. L'altra cosa que dir és que el fanal que hi vaig dir a l'altre xat no s'ha arreglat i per últim estic preocupat perquè a la zona de la Roureda hi ha molts mosquits i sobretot als fanals i també per sortir de Viladecans és un fàstic.

  - David
  R.A.Hola David, com pots comprendre, els costos de regular l’aparcament i mantenir els espais de la platja són superiors a un euro. Any rere any hem de negociar amb AENA, propietari dels terrenys, una situació que no canviarà fins que no es desenvolupi la organització dels accessos i serveis que té previstos l’anomenat projecte de Passeig Marítim que ha de construir l’Estat a través de la Direcció General de Costes. Actualment, el 75% dels vehicles i usuaris de la platja són de fora de Viladecans, xifra que encara s’incrementaria a partir del moment en que altres municipis han posat zona blava a la seva platja. Per tant, és evident que cal una regulació. L’euro per als residents de Viladecans és un preu simbòlic comparat amb els costos de desplaçament en cotxe i de manteniment d’aquest espai. Gràcies
 • A.Bona tarda a tothom. Abans de començar, vull aprofitar aquest canal per agrair la confiança que m'heu donat per tornar a ser Alcalde. Reprenc el xat de cada mes com una manera de comunicar-me amb vosaltres. Comencem!

Ajuntament de Viladecans