Wiladecans

L'Alcalde
Parlem de Viladecans?

Llegenda

P. Pregunta d'un/a
wiladecanenc/a

R.A. Resposta de l'Alcade


XATEJA AMB L'ALCALDE CARLES RUIZ

Xat del mes de desembre


Preguntes realitzades per altres wiladecanencs/ques

 • P.

  Carles, quan temps ha de passar a què el departament de jardineria gestioni una incidència greu de caiguda d'arbres pel vent?? He trucat a la policia local i he conversat amb ells directament i sempre em diuen que ja ho faran quan puguin tot i avisant que l'arbre es va tirar sobre el meu balcó, va llençar 2 testos d'un segon pis al carrer i gracies a Déu no va passar, res però segueix passant cada cop que fa vent. Son arbres flexibles que semblen plàstic i no crec que això hagi de tractar-se indiferentment. Ja han passat 3 setmanes i encara no ho han gestionat. Què ha de passar alguna desgràcia?? Ha de passar un accident i que es mati a algú perquè vinguin a podar un arbre gran i amb branques quasi trencades?? No crec que sigui normal! Sóc conscient que hi ha prioritats però crec que això és una i no cal deixar tants dies! Torno a recalcar que ja en portem 3 setmanes, o sigui 21 dies. Gràcies. - Gemma Marti (12-12-16 18:41)

  - Gemma Marti
  R.A.Hola, Gemma, no indiques el carrer. En tot cas, com acostumem a fer, m’ocuparé de que els responsables de jardineria ho vegin.
 • P.

  A l'agost vaig presentar una instància, que tampoc se m'ha contestat ni s'ha fet res al respecte, sobre el servei de recollida d'escombraries. La qüestió és que davant de casa meva hi ha 7, ben contats de containers i comencen cada dia a passar a les 6:10matí. La meva filla a l'estiu cada dia es despertava a les 6:10 i ara segueix sent així, pq quan no era el tic-tic dels camions i el soroll de fort o inclús!!! i no és exagerar, recollir el vidre a aquestes hores!! quan cau al camió el soroll és impresionant. Vaig sol.licitar fer canvi d'horari ja què és molt aviat i molesta a tots els ciutadans aquest soroll, ja què hi ha moltes persones com jo que tenen molts containers davant i a l'hora també, com també proposar el canvi de lloc a 300m que no hi ha vivendes tant a prop i estic segura que no molesta a ningú. És normal que ningú m'hagi pogut contestar ni gestionar al respecte aquesta instància? penseu fer alguna cosa? A vegades penso que haurieu de tenir el mateix problema i viure-ho - Gemma Marti (12-12-16 18:48)

  - Gemma Marti
  R.A.Hola, Gemma, d’un temps ençà els mitjans de relació que utilitzen els ciutadans s’han incrementat substancialment. Als mitjans tradicionals s’han afegit les xarxes socials (facebook, twitter, aquest xat...). Durant un temps, hem tingut col·lapses importants per donar resposta als ciutadans i ciutadanes. Poc a poc estem ajustant els nostres processos per poder canalitzar adequadament totes les peticions; penso que no es tracta d’un problema sinó d'una ajuda que ens facilita millorar el servei. En aquests moments una de les prioritats que tenim és donar resposta, arribi pel mitjà que arribi. Em sap greu que no s’hagi contestat i revisaré perquè ha estat així. En tot cas l’important, al marge del procediment, és el que dius. L'organització dels horaris de recollida és un tema molt més complex del que sembla perquè, a causa del volum del que es recull a la ciutat i la distancia, és difícil encaixar els horaris perquè siguin al menys molestos possible. Una altra cosa és la ubicació dels containers que es fa tenint en compte l’accés dels ciutadans i facilitant la recollida. Ens posarem directament en contacte amb tu per veure aquesta ubicació i els problemes que genera. Moltes gràcies per la teva col·laboració ,i novament, disculpes.
 • A.Bona tarda a tothom i benvinguts! Comencem la sessió del xat d'avui.

Ajuntament de Viladecans