Wiladecans

L'Alcalde
Parlem de Viladecans?

Llegenda

P. Pregunta d'un/a
wiladecanenc/a

R.A. Resposta de l'Alcade


XATEJA AMB L'ALCALDE CARLES RUIZ

Xat del mes de desembre


Preguntes realitzades per altres wiladecanencs/ques

 • P.

  Quisiera saber para cuándo las obras del metro en Viladecans, ya que me dijeron que para el 2012, gracias

  - Rosario Cabezudo
  R.A.Hola Rosario, en principio lo que hay pactado con la Generalitat y el Estado es que se haga una línea nueva soterrada desde Cornellà a Castelldefels, que conectaría tanto con los ferrocarriles catalanes como con las otras líneas existentes de ferrocarril y que tendría una frecuencia de paso metropolitana (aproximadamente unos 6 minutos). Actualmente, el proyecto está aprobado por el Ministerio y, como conscuencia de la paralización de las obras del Estado, no hay unos plazos concretos para empezar la obra. El proceso de información pública ya ha finalizado. Se podrá proceder entonces a hacer el concurso de proyecto de obras y ejecución. No tenemos fecha de ello. En Viladecans están previstas dos paradas: una en Torre Roja y otra en Lluis Moré, entre el Hospital y Can Palmer. Gracias.
 • P.

  Bona tarda, voldria fer dues notes. La primera, agrair la possibilitat que tenim actualment de gaudir dels patis oberts a les escoles, com usuària de la Montserratina, i preguntar si l'Ajuntament continua amb el projecte d'establir un parc fora de les escoles. I la segona, jo treballo a la zona industrial de Viladecans i tenim molts carrers amb les voreres trencades i molts forats, preguntar si ha un pla per reformar-lo i si es posarà una parada d'autobús dintre del polígon. Gràcies.

  - Ana Mª González
  R.A.Hola Ana Mª, en principi la nostra idea és continuar amb el projecte de patis oberts, però costa molt trobar un espai que garanteixi l’amplada i les mesures de seguretat suficients. Una alternativa que hem valorat és l’espai que actualment ocupen les aules provisionals del Viladecans IV. De fet, aquest sól tenia previst aquest ús, però es va haver de destinar a les aules provisionals, que seran necessàries encara durant un temps. En relació a la zona industrial, estem fent un estudi de la circulació interna i de l’estat dels carrers, però presenta moltes dificultats i cal fer inversió molt important; per això estem estudiant quina és la millor forma de fer-ho. Gràcies
 • P.

  Hola Carlos, te saluda Alfonso.

  - Alfonso Pelaez
  R.A.Hola Alfonso, buenas tardes, bienvenido a este chat y ya sabes que, a través de él, puedes hacerme las consultas o propuestas que consideres oportunas.
 • P.

  Señor Alcalde, formo parte del proyecto awi.net, ¿qué le parece este proyecto para los abuelos de la ciudad?

  - Rafael Ruiz
  R.A.Hola Rafael, creo que es una idea innovadora y que suma dos valores importantes: una, el acceso de las personas mayores a la tecnología y a romper la barrera con Internet, y la otra es la posibilidad de intercambio generacional que ofrece al relacionar personas mayores con jóvenes. Ánimo y felicidades por tu participación en el proyecto. Por cierto, un día del mes de enero tengo previsto venir a veros. Gracias por participar.
 • P.

  Estic participant en el projecte awi.net! Molt interessant. Visc a Viladecans, al carrer Muntanya, 45, i tinc un gual, però necessitaria un mirall per a poder veure els cotxes que pugen pel carrer, ja que és estret i en sortir amb el cotxe no veig si en ve algun. Ara soc vidu, per tant visc sol, i no tinc ningú que pugui sortir a mirar si ve algun cotxe. L'ajuntament podria posar-lo? Moltes gràcies

  - Joan Josep Monmany
  R.A.Hola Joan Josep, en primer lloc, vull felicitar-te i agriar-te que participis en aquest projecte innovador per a la ciutat. En relació al gual, parlaré amb els serveis de manteniment a veure si podem fer el que demanes per millorar la sortida del parquing. Moltes gràcies per la teva col.laboració.
 • A.Bona tarda i benvinguts i benvingudes a una nova sessió del xat, la darrera que tindrem aquest any 2011. Comencem...

Ajuntament de Viladecans